Din guide til VELA Tango 100 stolen

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

VELA Tango 100 er en arbejdsstol, udviklet til at brugere med funktionsnedsættelse kan komme selvstændigt og sikkert rundt. Designet gør at stolens komfort er optimalt udviklet, hvilket sikrer at stillesiddende aktiviteter ikke behøver at skabe yderligere smerter. Det særlige bremsesystem gør, at stolen kan bruges som en fast base, hvorfra der kan arbejdes uden, at brugeren skal bekymre sig om balancen. Fokus kan derfor lægges fuldt ud på den opgave, der skal løses, da både komfort og funktion er optimal. Samtidig er VELA Tango 100 let at bevæge rundt i rummet med dens fire solide hjul, som er retningsbestemte.

Du kan se alle VELA Stole med priser ved at klikke her >>>

Du kan læse vores guide til køb af VELA Stole generelt her >>>

Hvem henvender VELA Tango 100 sig til?

Stolen er udviklet til brugere med funktionsnedsættelse. For disse brugere vil stolen give en helt særlig og eftertragtet kombination af sikkerhed, komfort og stabilitet. Derfor egner stolen sig både til aktiviteter som genoptræning, men også til hverdagsaktiviteter som køkken- og kontorarbejde. Personer for hvem VELA Tango 100 vil være en ideel løsning kan eksempelvis være personer, der lider af rygsmerter, gigt, slid, gangbesvær, sklerose og Parkinson. Stolens funktioner er udviklet til at behjælpe disse funktionsnedsættelser grundet det lave ryglæn, som garanterer en god lændestøtte. Det lave ryglæn giver derudover stor bevægelighed i ryggen, skuldrene og armene. Stolen har gennemgående et solidt design, som gør stolen holdbar og solid, og den kan bære op til 160 kg. Sædehøjden kan indstilles fra 38 cm. til 67 cm. i højden cm. Stolen er derfor let at tilpasse til den individuelle bruger uanset højde og drøjde.

Er VELA Tango 100 en sikker stol?

Brugerens sikkerhed er en helt central faktor i designet af stolen. Stolens fire hjul kan låses med det særlige bremsesystem. Når bremsesystemet bruges bliver stolen til en ubevægelig base, hvilket giver en sikker oplevelse for brugeren. Dette gøres ganske simpelt ved et let tilgængeligt håndtag ved stolens baghjul – én bevægelse og stolen står fast og sikkert. VELA Tango 100 har derudover armlæn, der ikke alene kan justeres i højden, men også har en helt særlig sikkerhed indbygget. Armlænene justeres med en håndskrue, og er denne ikke fæstnet helt, går stolen automatisk ind og fastlåser armlænene. Dette sikrer brugeren mod pludselige ryk og risikoen for fald når din vela stol tages i brug og forlades.

Hvilke funktioner VELA Tango 100?

Sædet kan skråtstilles, hvilket vil sige, at det kan vippes og og siddestillingen bliver mere valgfri, og man undgår at sidde i samme stilling over flere timer, hvilket hindrer udvikling af flere smerter. Derudover kan sædet roteres, og samtidigt er der en lås på denne funktion. Således er bevægeligheden stor, men denne kan, hvis det ønskes, sikres til en fast position. En yderligere funktion i VELA Tango 100 er, at armlænene kan indstilles på flere måder og er gode armstøtter. Foruden at de kan indstilles i højden, kan de derudover indstilles i bredden, så de passer til brugerens skulderbredde. Disse elementer er blot standardindstillinger af stolen. Derudover er der et stort udvalg af ekstraudstyr, der kan tilvælges, hvilket kan øge den enkelte brugers frihed og brugertilpasning.

Er VELA Tango 100 en letbevægelig stol?

Stolens hjul er særligt udviklede til netop at give brugeren den størst mulige bevægelighed med den mindst mulige anvendelse af kræfter. Hjulene har en særlig lav rullemodstand, så ingen kræfter går til spilde. Samtidig er hjulene på stolen placeret således, at der er god plads til brugerens fødder, og benene kan derfor arbejde ganske naturligt.

Hvad koster VELA Tango 100?

Prisen på arbejdsstolen afhænger af om man vælger modellen VELA Tango 100 El med elektrisk højdejustering, som har et noget højere prisniveau end den manuelle model uden den elektriske funktion.

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til VELA Tango 100

VELA Tango 100 & Tango 200 Arbejdstol
https://www.youtube.com/watch?v=ujXK4C1dIQk&t
VELA Tango 100E & 200E
https://www.youtube.com/watch?v=S5SNJ4SG5OI

Du kan se alle VELA Stole med priser ved at klikke her >>>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *