VELA stol

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Med alderen bliver vores kroppe mere skrøbelige, og vi får ofte svært ved at være lige så aktive som vi engang var. Mange ældre mennesker bliver nødt til at få hjælp til selv aktiviteter, der ikke er særligt fysisk krævende, som for eksempel at lave mad, fordi de bliver for svære at udføre. I dag kan vi heldigvis købe alle mulige slags produkter, der kan gøre tilværelsen lidt nemmere, når kroppen ikke vil gøre det som vi vil. Et af disse produkter er en VELA stol. VELA laver flere forskellige stole, hvor mange af dem opfylder et stort behov hos specielt ældre mennesker. Du finder modellerne i en vela 100, vela 200 og vela 300 udgave. Har får du mere at vide om, hvad en VELA stol kan, og hvorfor du bør overveje at købe en.

Vores udvalg af VELA Stole:

Hvordan kan en VELA stol hjælpe ældre mennesker?

VELA stolene er designet til at hjælpe mennesker med funktionsnedsættelse. Det vil sige mennesker, der lider af sygdomme, skader eller lidelser, der gør, at de ikke længere kan være normalt aktive. Stolenes design er meget ergonomisk, som gør, at du får støtte og komfort til en optimal siddestilling. En VELA stol kan også være med til at støtte dig i dine daglige opgaver. For eksempel hvis du bruger meget tid på at lave mad i køkkenet, men du har svært ved at stå oppe så længe, så kan en VELA stol være til stor hjælp her. Du kan sidde ned mens du laver mad, eller hvile dig på stolen mens du venter på noget i ovnen. Du kan få forskellige varianter af VELA stolene, og bør du derfor købe en stol hvis design opfylder lige præcis dit behov. Så hvis du for eksempel har et arbejde, hvor du sidder meget – eller hvis du generelt bare sidder meget – så vil en stols specifikke ergonomiske design hjælpe på dine problemer.

Har en VELA stol højdeindstilling?

Ja, alle VELA stolene fås med højdeindstilling. Funktionen gør, at du nemt kan indstille hvor højt eller lavt du vil sidde. Når du for eksempel laver mad i køkkenet, kan du hæve stolen op til bordet, så du kan sidde i den rigtige højde mens du laver mad.

Har en VELA stol hjul?

Alle VELA stolene har hjul, der gør at man nemt kan trille sig selv rundt i stolen. En anden ting du kan bruge stolen til, takket være hjulene, er at sætte ting på den. Derefter kan du trille stolen rundt, og du behøver derfor ikke selv at bære noget.

Har en VELA stol bremser?

Når man har hjul på en stol, må den også have bremser, og det har alle VELA stolene. Bremserne gør, at du kan bremse for hjulene når du vil sidde stille, og ikke risikere at begynde at trille.

Hvilken VELA stol skal jeg vælge?

Du bør læse om de enkelte stoles design, for at finde lige præcis den stol, der opfylder dit behov. Derudover kan det anbefales at snakke med en af VELAs ansatte, der også vil kunne guide dig til det helt rigtige køb for dig.

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til VELA Stole

VELA Stol – Tango 100 & 200
https://www.youtube.com/watch?v=ujXK4C1dIQk
VELA Stol – Tango 300 & 300 EL (brugere op til 200 kg)
https://www.youtube.com/watch?v=Ig_CzR80pE0
VELA Stol – Tango 510 & 510 EL
https://www.youtube.com/watch?v=f9XZlclNJPQ

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *