Indkøbsvogn med hjul – 3 gode grunde til at have en

indkøbsvogn med hjul

6 måneder siden |  0 comments  |  Udstyr

Egentlig kunne alle aldre for så vidt have glæde af at have sin egen indkøbsvogn med hjul. En praktisk lille kørende vogn med indkøbstaske, som man trækker efter sig og kan have alle sine indkøbte varer i. Men når det kommer til stykket, er det fortrinsvist ældre mennesker, der gør brug af en sådan. Det skyldes måske dels, at mange har bilen med sig, når de handler. Og mange familier køber ofte mere ind, end der vil kunne være i sådan en forholdsvis lille taske. Men for ældre mennesker, der ikke har hjemmeboende børn og som måske ikke er i bil længere, er den ret praktisk. Hvis du ikke allerede har en, kommer her 3 gode grunde til at anskaffe sig en.

Gør indkøbsturen lettere for dig selv

Det essentielle ved en indkøbsvogn er, at man slipper for at skulle bære alle sine (tunge) varer i poser eller en rygsæk. Man kan blot komme dem i den velindrettede taske – og så trække vognen efter sig hele vejen hjem. På den måde slipper man for slid, slæb og anstrengelser - samt trætte og ømme arme og skuldre. For selv om varerne ville være tunge at bære i poser, vil det være forholdsvist lettere at trække dem af sted på et stativ med hjul. Således kan man gøre indkøbsturen lettere for sig selv – og tilmed få en god oplevelse heraf.

Indkøbsvogne med hjul findes i mange udgaver – også en, der passer dig

De praktiske vogne findes i mange forskellige udgaver, der kan dække forskellige behov. Er du den lille spinkle type, der vil kunne enes bedst med en forholdsvis lille vogn/taske? Eller en, der køber forholdsvist meget ind ad gangen og derfor har brug for en mere rummelig taske? Bor du i lejlighed og leder efter en indkøbstaske med hjul, der kan tages med op og ned ad trapper? Er du typen, der gerne vil have en taske med flere forskellige rum, så man kan holde lidt orden i sine varer? Og skal der også gerne være et termorum til de kolde varer? Eller kunne du ønske dig, at du kunne finde en kombineret indkøbsvogn og rollator? Kort sagt kan der være rigtig mange forskellige behov og ønsker i forhold til indkøbsvogn med hjul. Og hertil findes der et væld af muligheder for at opfylde disse. Det gælder blot om at finde den rette kombination.

Praktisk i brug, let at stille væk

Det, at der findes så mange forskellige udgaver og kombinationer af indkøbsvogne med hjul, gør det til et praktisk hjælpemiddel. Et hjælpemiddel, der kan passe ret godt i forhold til den enkeltes behov. For eksempel i forhold til størrelse af stativ og taske, hvilke hjul der er på stativet – og hvor mange, hvilke typer rum der er i tasken osv. Dertil kommer også muligheden for at vælge en type, der kan foldes sammen, når den ikke er i brug. Det kan være enormt praktisk for mange mennesker at have den mulighed, især hvis man ikke har så meget plads i sit hjem.

Hvilken indkøbsvogn med hjul skal man så vælge?

Det handler om at se på sine egne behov – og finde ud af, hvilke muligheder for hjælp der er i forhold hertil. Hvilke kombinationsmuligheder der vil fungere bedst i ens hverdag og være med til at gøre indkøbsturen til en god oplevelse med en indkøbstrolley. Uden unødvendige anstrengelser – og bekymringer om, hvordan man dog skal komme hjem med alle sine indkøbte varer.

Anmeldelser & Vejledning

Nedenfor kan du se anmeldelser og få vejledning til en række forskellige indkøbsvogne med og uden hjul.

Præsentation af PlayMarket GoPlus Indkøbsvogn med Hjul

Fra spanske Playmarket får du denne store indkøbsvogn med 4 hjul.

Indkøbsvogn til Trapper

Mangler du en indkøbsvogn med hjul som kan klare trapperne i opgangen? Så behøver du ikke lede videre.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Komplet Guide: Find den rigtige armstøtte

  • hok.dk
  • 0 Comments
  • 5 måneder siden

Varmepude - til afhjælpning af muskelspændinger

  • hok.dk
  • 0 Comments
  • 5 måneder siden

Sengeklodser - til en højere seng

  • hok.dk
  • 0 Comments
  • 5 måneder siden