Indkøbstrolley – gør indkøbsturen lettere

indkøbstrolley

6 måneder siden |  0 comments  |  Udstyr

Alt om indkøbstrolley'er i 2018. Din online guide og vejledning til de bedste indkøbstrolley'er. Hvem kender ikke det at tage ud at handle og komme til at købe mere, end der egentlig stod på indkøbslisten? Hvis man så er på gåben og skal bære alle tingene hjem i poser, kan det potentielt blive en besværlig og anstrengende tur. Særligt, hvis man er begyndt at komme op i årene og ikke længere har så mange kræfter, som man har haft. Samtidig med, at bentøjet måske begynder at blive mere besværet. Generelt kan indkøbsture være lidt af en udfordring for ældre mennesker, hvis de for eksempel ikke har kørelejlighed. Det kan også være, man gerne selv vil klare indkøbsturen på gåben, men har lidt svært ved at bære sine varer selv. I alle tilfælde kan en praktisk indkøbstrolley være en rigtig god løsning. Det kan du læse mere om herunder.

Hvilke typer indkøbstrolleyer findes der?

Der findes heldigvis ret mange forskellige slag indkøbstrolleyer, ligesom navnet på dem svinger lidt. Ens for dem er, at de er bestående af en form for stativ med hjul og taske. Om der er 2,4 eller flere hjul på, og hvordan de er placeret, er forskelligt. Stativerne ser også forskellige ud - ligesom selve taskerne. Udover selve design og farve er taskerne forskellige i både størrelse og funktionalitet. Nogle tasker er for eksempel indrettet med termorum, så man kan holde kolde varer kolde på turen hjem. Nogle er mere runde, flade eller rummelige end andre, ligesom nogle tasker er indrettet med flere rum og/eller et net ude foran. I forhold til det praktiske ved indkøbstrolleyer er der flere af modellerne, der kan foldes sammen. Det giver mulighed for at pakke indkøbsvognen sammen og væk, når man ikke skal bruge den, hvilket kan være både praktisk og pladsbesparende. Der er også nogle af modellerne, der har trappehjul på stativet. Disse kan være enormt praktiske netop for folk, der bor i etageejendom og skal have deres indkøbstaske og varerne med op ad trapper.

Hvilken indkøbstrolley er bedst?

Det er rigtig godt at gøre sig nogle overvejelser om, hvilken type der vil kunne fungere bedst for en. Og dermed vil være den bedste. For det kommer helt an på, hvilke behov man har i forhold til sådan en taske på hul. For eksempel nytter det ikke så meget at have en stor og smart trolley fyldt med tunge varer, hvis man ikke kan få den med sig. Hvis man eksempelvis bor i lejlighed på 2. sal og skal kunne tage vognen med sig op ad trapperne. Samtidig er en lille og smart udgave måske ikke det bedste for en, hvis man skal kunne købe stort ind. Og omvendt kan en stor udgave også blive for stor og voldsom at trække med sig – og måske fylder man den kun halvt op alligevel. Derfor er det godt at finde en vogn, der passer godt til ens egen størrelse – som ikke bliver for voldsom. Men som kan indeholde det, man har behov for, når man er på handletur. Derudover bør man se på indretningen af selve tasken. Ønsker man et stort rum, eller skal der gerne være flere mindre rum? Og hvad med termorum? Dertil kommer selvfølgelig overvejelser omkring stativ og hjul. Hvordan skal stativet være? Hvor mange hjul vil man helst have, hvilket terræn skal de kunne køre i/på, og er der behov for trappehjul? På den måde er der flere ting, der spiller ind i forhold til at finde ”den bedste” indkøbstrolley. For behov er forskellige. Til gengæld er der, med den rette vogn, mulighed for god og praktisk hjælp til indkøbsturen, der på den måde kan blive en behagelig og bekymringsfri tur, og det er ikke uden grund at indkøbstrolleyen er et af de mest populære hjælpemidler til ældre.

Købsguide & Anmeldelser

Vil du have et mere visuelt indtryk af forskellige indkøbstrolley - så tag et kig på en af videoerne nedenfor.

PlayMarket Go3 Indkøbstrolley

Lækker indkøbstrolley fra PlayMarket Go3 med 3 hjul.

Rolser MF Logic Indkøbstrolley

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Komplet Guide: Find den rigtige armstøtte

  • hok.dk
  • 0 Comments
  • 5 måneder siden

Varmepude - til afhjælpning af muskelspændinger

  • hok.dk
  • 0 Comments
  • 5 måneder siden

Sengeklodser - til en højere seng

  • hok.dk
  • 0 Comments
  • 5 måneder siden