Indkøbstaske på hjul – praktisk hjælp til indkøbsturen

indkøbstaske med hjul

6 måneder siden |  0 comments  |  Udstyr

Mange ældre mennesker er heldigvis i fuld vigør og kan selv klare de fleste ting i hverdagen. Men derfor kan der sagtens være nogle ting, der med alderen begynder at blive mere besværlige at klare, og som man har brug for hjælp til. For eksempel en indkøbstaske på hjul. En af tingene kan være i forbindelse med at købe ind. Dette kan ofte klares ved at gå hen til supermarkedet (hvis man eventuelt ikke er kørende i bil mere) og handle de nødvendige ting. Men gåturen hjemad kan for mange være en tiltagende anstrengende tur, da det kan være ganske hårdt at bære poser og tasker med varer i. Der er en simpel måde at finde hjælp til dét problem – at få sig en indkøbstaske med hjul. Herunder kan du læse mere om de praktiske, kørende tasker.

Hvordan ser en indkøbstaske på hjul ud?

De findes i ret mange forskellige udformninger, størrelser, farver – og med forskellige detaljer. Ens for dem er, at de alle er praktiske tasker i passende størrelser – og med håndtag og hjul i forskellige størrelser. Nogle af taskerne har to hjul, andre fire – og visse typer er også udstyret med ”trappehjul”, der gør dem bedre egnede til at trække med op ad trapper. De fleste af de rullende tasker kan stå ved hjælp af stativet, der også er bestående af håndtaget. Det er forskelligt, hvordan indkøbstaskerne er indrettet. Nogle indkøbstrolleys har flere rum end andre, hvilket også afhænger lidt af taskens størrelse. Er der mere end et rum, kan der for eksempel være sidelommer, et kølerum eller et net ude foran. Der er også nogle af taskerne, der kan foldes sammen og gemmes væk efter brug.

Hvilken størrelse taske har man brug for?

Det er fint at gøre sig nogle overvejelser om, hvilken størrelse indkøbstaske, man skal vælge, før man køber sådan en. Uanset om man vælger en af de mindre eller større tasker, skal man tænke på, at man jo har tasken på hjul. Dermed skal man ikke på den måde bære den. Men vælger man en af de volumenmæssige store tasker, kan der selvfølgelig potentielt komme så mange varer i, at det alligevel bliver vanskeligt at køre med den. Man kan starte med at vælger en taske, der passer godt i forhold til ens egen størrelse – altså ikke for voldsom. Og til, hvor meget man plejer at kunne handle på en gang - så er man på rette vej. På samme vis er der selvfølgelig ingen grund til at vælge en af de store tasker, hvis man ikke handler så meget ad gangen. Og dermed kun fylder tasken halvt op, når man er ude at handle, så er der ingen grund til at købe en stor indkøbsvogn.

Hvilken indkøbstaske på hjul skal man vælge?

Udover at overveje, hvilken størrelse på tasken, der passer bedst til en, er der andre ting at tage med indover. Hvor mange hjul skal den have? Har man brug for trappehjul? Skal indkøbstasken kunne pakkes/foldes sammen? Vil man gerne have mulighed for at opbevare varer i termorum? Hvad må tasken koste? Skal den kunne puttes sammen med ens rollator. Og andre ting, der gerne skal spille sammen med ens indkøbsvaner. Finder man på den måde frem til den ideelle indkøbstaske på hjul, er der meget vundet. Og man kan i ro og mag tage ud at handle. Uden at bekymre sig om, hvordan man dog skal få slæbt alle de varer med hjem igen.

Anmeldelser & Vejledning

Nedenfor har vi samlet en række relevante videoer som kan hjælpe dig med at lære mere om indkøbstasker med og uden hjul.

Rolser LN Joy Indkøbstaske med hjul

Her tages et kig på den billge men gode indkøbstaske fra spanske Rolser.

4 Genanvendelige & Praktiske Indkøbstasker (uden hjul)

Tag et kig på de smarte Bagify Indkøbstasker.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Komplet Guide: Find den rigtige armstøtte

  • hok.dk
  • 0 Comments
  • 5 måneder siden

Varmepude - til afhjælpning af muskelspændinger

  • hok.dk
  • 0 Comments
  • 5 måneder siden

Sengeklodser - til en højere seng

  • hok.dk
  • 0 Comments
  • 5 måneder siden