Doro klaptelefon – en praktisk hjælp i hverdagen

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Velkommen til vores guide om Doro Klaptelfon. Teknologien spiller efterhånden en stor rolle i manges hverdag. Den har sneget sig ind i rigtig mange sammenhænge og har betydning for efterhånden alle mennesker – alle aldre. Mange ældre mennesker kan måske nok føle sig meget udfordret i forhold til denne teknologiske bølge, der bare ser ud til at fortsætte. Her kan man, ikke kun som ældre, somme tider ønske sig en middelvej i forhold til produkter, der kan have tendens til at blive for avancerede. For svære at bruge og besværlige at sætte sig ind i. Det gælder blandt andet i forhold til telefoner. Mobiltelefoner, der efterhånden hovedsageligt findes i smartphone-udgaven, kan for nogle mennesker virke for uoverskuelige at skulle betjene eller forholde sig til (selv om doro faktisk har lavet en simpel doro smartphone også). Heldigvis findes der faktisk gode løsninger – produkter, der har fundet ”den gyldne middelvej”. Doro er et godt eksempel på en producent, der skaber enkle og brugervenlige telekommunikationsløsninger målrettet ældre mennesker. En af produkttyperne er klaptelefonen, som du i det følgende kan læse mere om.

Hvorfor er en Doro klaptelefon brugervenlig?

Set i forhold til almindelige mobiletelefoner og klaptelefoner, er en klaptelefon fra doro en fin mobiltelefon med brugervenlige løsninger. Den findes i forskellige udformninger, farver og funktioner, der kan passe til mange forskellige behov. Brugervenligheden kan være med til at gøre en sådan telefon mere tiltalende og overskuelig for eksempelvis ældre mennesker. Samtidig hermed kan man også nyde godt af andre nyttige funktioner og muligheder, der kan være med til at gøre hverdagen nemmere.

Hvilke typer af Doro klaptelefoner er der?

For eksempel kan man finde modeller med en god, stor skærm, med tilpas store, brugervenlige taster – og måske med lys i tasterne. Man kan få modeller, der er kompatible med høreapparat, og der er mulighed for at få indbygget tryghedsalarm. Måske ønsker man at have kamera og/eller lommelygte i telefonen, hvilket også er en mulighed. Så afhængig af, hvilke behov og ønsker man har til sin nye klaptelefon, er det blot at finde ud af, hvilken telefon der passer bedst.

Er det nødvendigt med en mobiltelefon/klaptelefon?

Sådan vil mange ældre mennesker måske sige – og spørge sig selv og andre om. Og nej, det er ikke nødvendigt, men det kan være praktisk på mange måder. En klaptelefon er forholdsvis lille og let at have med sig overalt. På den måde har man altid mulighed for at komme i kontakt med sine nærmeste. Dette kan især være en fordel, når man eksempelvis er uden for hjemmet. Har man tilmed valgt en klaptelefon med tryghedsalarm, har man endnu mere sikkerhed og tryghed med sig. Derforuden kan det være hyggeligt at kommunikere med sine nærmeste via SMS’er – og dejligt og praktisk at have et kamera med sig hele tiden. For nogle mennesker, for hvem teknologien hurtigt kan blive for svær og uoverskuelig, kan klaptelefonen være en god startløsning. Hvis man gerne vil have en mobiltelefon, men smartphonen bare bliver ”for meget”, kan klaptelefonen virke mere overskuelig. Man får stadig mange gode elementer samlet i ét apparat, og man får nye muligheder inden for kommunikation. Det kan også være, man er vant til at have doro mobiltelefon, men med alderen har fået behov for flere ”hjælpemidler” i telefonen. I begge tilfælde kan Doro være et godt og fornuftigt valg. For på mange måder kan en Doro klaptelefon både være et praktisk hjælpemiddel, et godt og moderne kommunikationsmiddel og en tryghedsskabende ekstra sikkerhed.

Doro Klaptelefon Test

I videoerne herunder kan du se anmeldelser og test af Doro Klaptelefoner og på den måde se om en klaptelefon fra Doro kunne være noget for dig. Videoerne er på engelsk: https://www.youtube.com/watch?v=lM7t6dMHBYE https://www.youtube.com/watch?v=YaxReW6bCa0 https://www.youtube.com/watch?v=nY1SkUhkiTw https://www.youtube.com/watch?v=xxTUEqQTgEM

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *