Derfor bør du købe en berøringsfri vandhane

berøringsfri vandhane

6 måneder siden |  0 comments  |  Udstyr

Når man skal i gang med at renovere eller om-dekorere sit køkken eller badeværelse, er der mange ting man skal tage stilling til. Hvor meget skal det koste? Skal produkterne være et bestemt mærke? Hvilket designmæssigt udseende vil man gå efter osv.

En anden vigtig ting at tænke over, er produkternes funktionalitet. Takket være de store teknologiske udviklinger de sidste år, kan vi i dag få køleskabe, badekar, brusere, toiletter, vandhaner og andre lignende ting, med en høj funktionel kvalitet.

En ting, som er blevet rigtig populær i dag, er berøringsfrie vandhaner, og der er flere gode grunde til at købe en berøringsfri vandhane, fremfor en almindelig vandhane.

Herunder får du vejledning til hvilke ting du bør overveje, når du overvejer en berøringsfri vandhane samt hvordan du finder den rette til jer.

Hvad er fordelene ved en berøringsfri vandhane?


En af de største fordele, som gør, at mange i dag vælger at købe en berøringsfri vandhane, er at de reducerer vandspild, fordi vandet kun løber når sensoren registrerer bevægelser. Specielt hvis man har børn, kan denne fordel være til stor gavn, da børn kan have en tendens til at glemme at slukke for vandet efter brug.

En anden stor fordel er den hygiejnemæssige faktor. Fordi man jo ikke behøver at røre ved selve vandhanen, bliver spredningen af bakterier på vandhanen minimeret. Andre fordele ved en berøringsfri vandhane er, at de simpelthen er mere praktiske og nemmere at bruge, end en almindelig vandhane – specielt for børn og ældre mennesker.

Hvordan fungerer en berøringsfri vandhane?


Berøringsfrie vandhaner har en indbygget nærhedssensor, der tænder for vandet når den registrerer håndbevægelser. Sensoren lukker derefter også for vandet, når den ikke længere registrerer nogen håndbevægelser. Sensoren er drevet af en infrarød teknologi, der registrer håndbevægelserne.

De fleste har set berøringsfrie vandhaner på hoteller, lufthavne og andre offentlige toiletter. Men de kan også være en uvurderlig tilføjelse til dit badeværelse eller køkken i hjemmet, fordi de er så praktiske og luksuriøse. Fordelene ved en berøringsfri vandhane, frem for en almindelig, er også mange.

Hvordan vælger jeg den rigtige berøringsfrie vandhane?


Hvis du skal til at købe en berøringsfri vandhane, er der nogle faktorer du bør overveje, der vil lede dig til den helt rigtige vandhane, der vil opfylde lige præcis dit behov.

Det første du bør overveje er, hvilket brand din vandhane skal være. Fordi vandhaner ikke er noget man køber ofte, skal de gerne skal holde i lang tid. Det kan derfor anbefales at købe fra et anerkendt brand, der er kendte for at producere holdbare produkter.

Derefter bør du overveje hvilket design din vandhane skal være. Den skal jo gerne passe ind sammen med resten af udseendet og indretningen, af dit badeværelse eller køkken.

Til sidst bør du overveje størrelsen af vandhanen. Den skal jo passe til vasken, så find ud af hvor høj og bred vandhanen skal være.


VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Berøringsfrie Vandhaner


CASSØE Iqua M10 Berøringsfri Vandhane - Montering & Betjening


Berøringsfri Vandhane - Oras Vienda & Oras ElectraOras Berøringsfri Vandhane - Nu med app


EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Komplet Guide: Find den rigtige armstøtte

  • hok.dk
  • 0 Comments
  • 6 måneder siden

Varmepude - til afhjælpning af muskelspændinger

  • hok.dk
  • 0 Comments
  • 6 måneder siden

Sengeklodser - til en højere seng

  • hok.dk
  • 0 Comments
  • 6 måneder siden